Vertel uw boodschap op video.

Video content blijft beter hangen.

Video content blijft beter hangen,

Je bent benieuwd of video een juist medium is om jou verhaal te vertellen maar hoe werkt dat? Als eerst moet je bedenken wat je wilt vertellen. Daarna ga je nadenken wie jou publiek is en wat zei graag van jou willen weten. Hierbij kan ik je helpen.

Verschillende soort video’s zijn:
  • Promotie video
  • Bedrijfs video
  • Evenementen video
  • Web video
  • Testimonial video
  • Instructie video

Hoe werkt het maken van een video:

Pre productie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om aan uw wensen te voldoen word er een plan opgesteld met daarin de wensen van de opdrachtgever. Zodat we beide weten wat er precies gefilmd gaat worden.

Productie

Het daadwerkelijk opnemen van de beelden, dit kan op verschillende locaties plaats vinden.

Post productiek

Het uitzoeken van de beelden, kleuren bewerken, muziek, geluid, ondertiteling, etc. De video monteren. Er word een eerste versie gemaakt hierop word feedback gegeven en daarna word de definitieve versie opgeleverd.

Wat krijg je...

De video word opgenomen, gemonteerd en opgeleverd. Dit kan door de video te uploaden naar een media kanaal, als YouTube, Vimeo of een social media kanaal. Daarnaast word het origineel bestand verstuurd en deze kunt u downloaden zodat u deze altijd zelf nog in uw beheerd heeft.

Het publiceren van de video op een juiste manier zorgt voor een groter bereik, hiervoor maken wij een publicatie plan. Afhankelijk wat de opdrachtgever precies wil zal deze gemaakt worden

De foto die je ziet voor de video afgespeeld word, Dit heeft veel invloed of mensen daadwerkelijk op de video klikken om deze te bekijken.

Een pakkende koptekst is belangrijk om mensen op de video te laten klikken om deze te bekijken. Wat jij als opdrachtgever wil uitdragen is belangrijk, een eventuele call to actie kan in de omschrijving van de video terug te vinden zijn.

We kijken video steeds vaker op ons mobiel, dan zijn we niet altijd instaat om geluid aan te hebben. Een ondertiteling zorgt er dan voor dat je publiek anger naar de video blijft kijken.

Een gewenst formaat voor mobiel, tablet of computer kan bepaald zijn of de video goed bekeken word. Tijdens het publicatie plan bepalen we waar de video gepost word en houden we dus rekening met het formaat.
Heb je nog vragen?

Stuur mij een mail: vertel@jurrienperdok.nl Bel mij 06-25313682

Contact

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00

Telefoon 06-25313682

Stuur mij een mail: vertel@jurrienperdok.nl