Jouw boodschap online verteld via verschillende media kanalen.

Wie is je publiek en wat willen zij van jou weten?

De kapstok voor al je media uitingen

Wanneer je media in wilt zetten voor jou bedrijf/onderneming/organisatie of evenement, start je met het maken van een content marketingplan. Wat wil je vertellen en wie moeten dat zien/horen/lezen? In je plan staat beschreven wat je doelen zijn, wat je ermee wilt bereiken, welk publiek je wilt aanspreken en wat je wilt dat je publiek er mee doet.

Vergelijk jou bedrijf met een serie! Hoe vaak en hoe lang moet je publiek iets van jouw bedrijf zien?

Voor het bereiken van een groter publiek heb je content nodig; informatie, tekst, beeld, video en/of audio.

We zorgen ervoor dat jouw publiek in beweging komt.

Hoe maken we een content marketingplan?

Doelen stellen

Wat wil je bereiken met je boodschap? Bij alle volgende stappen blijven we checken of het bijdraagt aan onze doelstelling.

Je boodschap

Wie ben je, wat doe je en wat wil je je publiek vertellen?

Je publiek

Om tot de juiste content te komen, is het van belang een goed beeld van je publiek te hebben. Wat doen ze, wat willen ze van je horen en waar kun jij met hen over praten?

Publieksreis

Een 12-stappenplan met daarin de "Hero Journey"(de reis van je held/heldin). Dit stappenplan wordt bij bijna iedere speelfilm in Hollywood gebruikt en gaan we toepassen op je publiek.

Formats/media

Het publiek wil graag structuur, terugkerende items, iets om naar uit te kijken en om voor thuis te blijven. We bedenken welke formats van belang zijn voor je publiek.

Meten is weten

Je wilt weten of je boodschap goed is overgekomen; of je strategie heeft gewerkt. We evalueren het gehele proces o.a. aan de hand van je statistieken.

Wat krijg je...

Een uitgewerkt plan, met daarin omschreven wat je kunt doen om je doelen te bereiken.

Een verslag met punten/rubrieken waar jou publiek op zit te wachten. Een verhaal heeft een aantal ingredienten, deze staan omschreven in een 12 stappen plan. Iedere stap word via de media verteld

Tekst, beeld, geluid, video alles om jou publiek te bereiken over verschillende media kanalen. Infograpics Facs checker 60 seconde video

Online redactie, je hebt het al druk genoeg met je eigen werkzaamheden, maar je wilt wel weten of deze strategie werkt. Daarom help ik jou met een verslag of de strategie heeft gewerkt. Wat is het effect van al dat werk geweest. Wat werkt wel en wat niet. In zn analyse brengen we advies uit wat je kunt verbeteren

Met dit plan kun je aan de slag, om jou doelen te halen zal ik actief bezig gaan met het publiceren van de verschillende media kanalen en zal ik deze vullen met de informatie die bedacht is.
Heb je nog vragen?

Bel mij 06-25313682 of stuur mij een mail: vertel@jurrienperdok.nl

Contact

Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00

Telefoon 06-25313682

Stuur mij een mail: vertel@jurrienperdok.nl